Hondencentrum Le Bon Chien

Le Bon Chien is een hondenpension met een persoonlijke individuele aanpak voor elke hond met de mogelijkheid tot training binnen een opvang periode. Dit staat onder leiding van Sarah Booten, gecertificeerd hondentrainster en -trimster. Ze leidt er een gedreven, compact team die steevast geloven in de individuele opvolging van honden.
Ik ben dan ook fier daar bedrijfsdierenarts te mogen zijn. 
Het pension heeft een andere visie dan de meeste standaard kennels. In tegenstelling tot andere pensions, streeft Le Bon Chien naar het samen plaatsen van honden in grote ruimtes, zoals speelweides. Zo zijn er daar vijf beschikbaar. Zo’n manier van werken vergt veel skills en feeling. Niet elke hond is immers hetzelfde. Vandaar dat ze niet elke hond hetzelfde behandelen.

Meer informatie over de werking, foto’s en tarieven vind je terug bij eigenares Sarah Booten, via deze link. 

Le Bon Chat

In het najaar van 2018 werd bij Le Bon Chien de beslissing genomen om naast het hondenpension, de trimpraktijk en de trainingen ook een kattenpension op te starten. In Juli 2019 opent Le Bon Chat dus de deuren.
Opnieuw kreeg ik de kans om daar bedrijfsdierenarts te zijn. 
Uw kat krijgt daar dan ook de perfect behandeling met dagelijks een propere kattenbak, verse voeding en vers water. Er worden voldoende knuffelmomenten voorzien en ze beschikken over een grote speelruimte met terras zodat geen enkele kat 24u per dag opgesloten hoeft te zitten.

Meer informatie over de werking, foto’s en tarieven vind je terug via deze link.