Voeding

Voor onze gezondheid is goede voeding belangrijk, maar dat geldt natuurlijk ook voor uw huisdier! Elk dier heeft zijn/haar eigen specifieke behoeftes. Jonge dieren hebben bijvoorbeeld een andere voersamenstelling nodig dan senioren. Drachtige en hele sportieve dieren hebben een grotere energiebehoefte, dieren met overgewicht hebben juist een veel lagere calorie inname nodig. Voor advies over de juiste voeding voor uw dier bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kan de dierenarts u begeleiden indien uw huisdier wat kilo's kwijt moet.

Praktische info

Via onze praktijk kunnen er verschillende merken van voeding aangekocht worden. Wij werken in hoofzaak met 2 merken, namelijk Faunus dogfood en Sanimed. Hiervan hebben wij steeds voeding voorradig. Andere merken zoals Hill’s , Royal Canin, enz. kunnen zeker via onze praktijk besteld worden. Voeding bestellen kan telefonisch of via dierenarts.lebon@outlook.com. Afhalen van voeding kan zonder afspraak op maandag tussen 8u30 en 18u30, op dinsdag tussen 08u30 en 12u30 en tussen 16u00 en 20u00, op woensdag en donderdag tussen 08u30 en 12u30 en vrijdag tussen 08u30 en 14u30. Andere momenten enkel op afspraak.

De voeding wordt koud geperst, op maximum 72 graden, wat zorgt voor veel minder schade aan de vetten en veel minder oxidatie, wat bij vele merken door verwarming op hoge temperatuur voorkomt. Onze soort van brokken heeft bovendien een vertering vergelijkbaar met vers vlees, dit maakt dat de opname en vertering optimaal verlopen. Door de goede opname krijgt het lichaam ook heel gemakkelijk alle nodige bouwstenen via de hoogwaardige ingrediƫnten! Wat resulteert in een gezonde hond met een mooie vacht.

Bezoek de website

SANIMED Veterinary Nutrition combineert wetenschappelijke kennis over de effectiviteit van preventieve voeding en dieettherapie met een langdurige ervaring op het gebied van het produceren van hoogwaardige honden- en kattenvoeding. SANIMED Preventive producten zijn afgestemd op de levensfase van hond en kat en zijn uitermate geschikt voor alle rassen. SANIMED Curative is ontwikkeld op basis van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen met bewezen effectiviteit en afgestemd op de specifieke karakteristieken van diverse aandoeningen. SANIMED droog- en natvoer zijn volledig uitwisselbaar en daardoor perfect te combineren. De honden- en kattenvoeding van SANIMED Veterinary Nutrition is bovendien zeer smakelijk en laat uw huisdier genieten. Uw dierenarts vertrouwt op SANIMED.

Bezoek de website

Bestelling afhalen

Je kan je bestelling afhalen in de praktijk tijdens de openingsuren:
Maandag
08:30 - 18:30
Dinsdag
08:30 - 12:30 / 16:00 - 20:00
Woensdag
08:30 - 12:30
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 14:30
Zaterdag
Enkel op afspraak
Zondag
Gesloten

Bestel voeding voor je huisdier

Is jouw huisdier ziek of kom je graag eens op controle?

Dierenarts Willem Lebon
Adolf Papeleustraat 89
9230 Wetteren
Vind ons ook op